De Eschpoort

In De Eschpoort wordt zowel verzorgingshuiszorg als verpleeghuiszorg geboden. In dit grote woonzorgcentrum kunnen cliënten terecht voor alle vormen van wonen, welzijn, zorg en behandeling: van lichte verzorging tot intensieve verpleging, tijdelijk verblijf en dagactiviteiten. Cliënten met een psychogeriatrische aandoening verblijven op een afdeling met bewoners en zorgverleners, waar hij of zij zich het meest thuis voelt. Voor cliënten met somatische klachten stelt AriënsZorgpalet in overleg een zorgarrangement op maat samen.

Ariënsstaete

Klik op de foto voor de virtuele rondleiding door deze locatie.

Hotelkamer
Familieleden, vrienden of kennissen van cliënten kunnen tegen een aantrekkelijke prijs overnachten in onze sfeervolle, modern ingerichte hotelkamer in deze locatie. ‘s Avonds en ‘s morgens kunnen de gasten genieten van een heerlijke maaltijd of een ontbijt.

De Eschpoort

Zorgzwaartepakketten
Het verzorgingshuis van De Eschpoort biedt ruimte aan cliënten met ZZP’s 1 tot en met 4.
Voor het verpleeghuis zijn de volgende ZZP’s van toepassing:

Klik hieronder op faciliteiten voor een overzicht

DatumFunctie
15-11-2013 Specialist Ouderengeneeskunde in opleiding (2014-57)
AriënsZorgpalet is een toonaangevende zorginstelling in Enschede, gespecialiseerd in het verlenen van kwalitatief hoogwaardige woon-, welzijns-, zorg- en behandeldiensten aan ouderen en (soms) jong volwassenen. Wij zijn per 1 april 2015 op zoek naar een Specialist Ouderengeneeskunde in opleiding.U werkt in een team dat bestaat uit 4 enthousiaste specialisten ouderengeneeskunde en een Physician Assistent.  Samen met hen levert u de medische zorg. Het werkterrein is breed en divers en omvat revalidatie (orthopedie en CVA), chronische somatische zorg, chronische psychogeriatrische zorg en overbruggingszorg. Er wordt samengewerkt met andere collega-instellingen in Enschede, onder andere in ketenzorgprojecten en t.a.v. de 24 uurs bereikbaarheid van SOG’s. AriënsZorgpalet kent een samenwerkingsverband met UMCG ter bevordering van het wetenschappelijk onderzoek. Tijdens de opleiding groeit u in uw rol als specialist ouderengeneeskunde.  U start in de praktijk met het zelfstandig oppakken van eenvoudige veelvoorkomende problemen. Tijdens de opleiding worden de werkzaamheden complexer.
  •  Duur van de opleiding is drie jaar;
  • De opleiding bestaat uit 4 dagen praktijk en 1 dag cursorisch onderwijs in Nijmegen, Amsterdam of Groningen.
Meer informatie over de opleiding vindt u op de website: www.soon.nl.Uw profiel
  • U bent gediplomeerd basisarts;
  • U heeft affiniteit met de ouderenzorg;
  • U beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • U bent creatief, proactief, innovatief, besluitvaardig en uiteraard cliëntgericht;
  • U bent in het bezit van het rijbewijs B.
Wij bieden Wij bieden u een afwisselende functie en een goede werksfeer. Na uw opleiding is het mogelijk een vast dienstverband te verkrijgen.Reacties Inlichtingen over deze functie kunnen worden verkregen bij Renate Kamphuis, manager Zorg en Behandeling, telefoon 053 - 4826688. Een schriftelijke reactie kunt u richten aan AriënsZorgpalet, t.a.v. afdeling HRM, Postbus 5005, 7500 GA Enschede, of via de e-mail solliciteren@arienszorgpalet.nl (onder vermelding van vacaturenummer 2014-57).